Herhaalservice

 

Herhaalrecept formulier
U kunt uw herhaalrecepten middels het onderstaand invulformulier een herhaalrecept aanvragen bij uw apotheek. Om gebruik te kunnen maken van dit formulier dient u voor medicijnen waar een recept voor nodig is, in het bezit te zijn van een door uw apotheek uitgegeven herhaalrecept. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren.   Daarnaast kunt u het formulier gebruik voor het aanvragen van de zogenaamde niet-receptplichtige medicijnen en hulpmiddelen: De anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).

Klik hier voor het  formulier


Online aanvragen
Hieronder leest u hoe het aanvragen van herhaalmedicatie online verloopt.

Hoe werkt het?

  • Het grootste voordeel is gemak. Met de gratis herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek is er niet meer bij.
  • Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, medicijnen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen apotheek.
  • U heeft ook geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij - in samenwerking met uw eigen apotheek - voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw apotheek en is gratis.

Om een nieuw account aan te maken hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice