Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Kinder- en jeugdpsychiater - Catrien Reichart


‘Depressieve kinderen vallen niet zo op en worden daarom vaak niet opgemerkt. Kinderen die depressief zijn trekken zich vaak terug, kunnen zich moeilijk concentreren en slapen niet goed.’ 

‘Het is heel belangrijk om een depressie snel te behandelen.’

Catrien Reichart is kinder- en jeugdpsychiater bij Curium-LUMC in Leiden. Ze is gespecialiseerd in angst en depressie bij kinderen en behandelt al dertig jaar kinderen met deze aandoeningen. Lees haar verhaal op pagina 10. 

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 91 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op Service Apotheek Merk hoestpastilles, A. Vogel Echinaforce, A. Vogel Passiflore Extra Sterk, Service Apotheek Merk Caseline Cetomacragol crème, Leefit intiem, Service Apotheek Merk Visolie en Service Apotheek Thijmsiroop.

Thema Bewegen


De vraag ‘Waarom koopt u dit?’ levert vaak interessante gesprekken op. We horen dan dat iemand al erg lang moe is of veel stress ervaart. Dan adviseren we niet met klachten te blijven rondlopen, maar naar de huisarts of een psycholoog te gaan. In die gesprekken lukt het vaak een patiënt in beweging te krijgen. En dat is heel belangrijk.

Hamid Gongai – Zuider Apotheek in Nijmegen 

Manuel Venderbos

 

Manuel Venderbos is bekend van het populairwetenschappelijke programma Galileo.

Lees zijn ervaring met een burn-out in het Leef! magazine op pagina 6. 

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Bekijk hier de prijswinnaars van de vorige editie Leef! magazine.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2017 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het Ronald McDonald Kinderfonds.  Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine

Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op een jaarabonnement van Psychologie Magazine. Kans maken? Klik hier.