Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen. Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact op met uw  apotheek.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 079  361 91 59 of info@apotheekdewatertoren.nl.

Gratis inloopspreekuur
Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.

Voorlichtingsbijeenkomst
Wij gaan op 23 september 2015 een informatie-avond houden met als onderwerp Psoriasis. Mocht uw medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht. 

Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt op 2 april (ochtend), 7 april (ochtend) en 15 april (middag). Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek.  Vanaf heden kunt u de risicotest invullen en kijken of u in aanmerking komt voor de gratis cholesteroltest in onze apotheek.